ut10x-name2.png

black-grey.pngblack-green.pngwhite-red.png

Már 18.520 €-tól 

(az árak az áfát tartalmazzák)

 

T1b jóváhagyás

Egy igazi „ragadozó”

Az erős és folytonos vonalak hátra nyúlnak egészen a hátsó részig. Szilárd testtartás és faragott formák jellemzik. Az elejét egy éles vonal uralja. A kiemelkedő elemekkel kombinálva megalkotja az általános kontúrt: egyszerre agresszív és elegáns.

fugleman-1.jpg
fugleman-2.jpg

Rendkívűl erős motor

Az új Fugleman 1000 köbcentiméteres motorja 105 lóerős teljesítményével rendkívül versenyképes a kategóriájában szereplő UTV-kkel, kiváló alacsony fordulatszámú teljesítményt nyújt a 93,5 Nm nyomatékának köszönhetően. Izgalmas gyorsulásával és azonnali reakciójával az új jármű biztosan felébreszti a kalandvágyó szellemét.

fugleman-dual-oil.jpg

Kétirányú olajkör a dugattyú hűtéséhez

A kétirányú olajkör hűtőrendszernek köszönhetően az új Fugleman 1000 köbcentiméteres motorja a legkeményebb körülmények között is optimális hőmérsékleten marad. Az eredmény a kivételes megbízhatóság és a motor megnövekedett hosszú távú élettartama.

fugleman-spec-4.jpg

Motor hűtőrendszer vízzel és olajjal

A kettős, víz- és olajhűtő rendszernek köszönhetően, a motor optimális hőmérsékleten működik folyamatosan , még extrém off-road viszonyok között is.

A jövő már megérkezett

Fugleman szó szerint forradalmi kommunikációs kapcsolatot kínál. A Segway Powersports mobilalkalmazás lehetővé teszi az UTV távoli vezérlését, indítását és beállítását. A Smart Commanding System (SCS) intelligens parancsvezérlő rendszerrel valós időben hozzáférhet a jármű adataihoz, és a számos funkció még élvezetesebbé teszi a Fuglemannal való utazást.

app-android.png
app-ios.png
fugleman-spec-5.jpg
utv-fugleman-img-app0122-900x579.jpg

Az AirLock - Amikor a jármű közelében van, az AirLock funkció lehetővé teszi, hogy Bluetooth -on keresztül indítsa el. A mobilalkalmazás segítségével a kulcs helyett távolról is feloldhatja a gépet.

Egyéni beállítások - Minden, ami a kedvenc vezetési módok vagy sebességkorlátozások kezeléséhez szükséges, megtalálható a telefonban. Testreszabhatja a Fugleman UTV-t pontosan az Ön igényeinek megfelelően, hogy még élvezetesebb legyen az utazás!

Automatikus segélyhívás - Adjon meg egy kapcsolattartót vészhelyzet esetére, valamint súlyos baleset vagy felborulás esetén az alkalmazás automatikusan SMS-t küld a kapcsolattartó személy számára a koordinátákkal.

Maradjon kapcsolatban - Fugleman segít kapcsolatban maradni barátaival. Az offline térképek és a vezeték nélküli technológia élvezetessé tesz minden csoportos utazást.

Valós idejű adatok - Releváns információk a járműről, a pillanatnyi nyomaték és a motor teljesítménye, a szervokormány beállításai, a napi futásteljesítmény, a sebességrögzítések és még sok más, mindez a mobiltelefonján.

 

Első differenciálzár

A Fugleman spirális hajtótengellyel rendelkezik, míg az első differenciálmű könnyű váltást tesz lehetővé a 2WD és 4WD meghajtás között. Emellett az első differenciálzár vezetés közben is manuálisan kapcsolható ami jelentősen növeli az off-road teljesítményt.

fugleman-spec-7.jpg
fugleman-8.jpg

Állítható hidraulikus lengéscsillapítók

Az utazás kényelmét a független első/hátsó felfüggesztés háromszög alakú lengőkarral garantálja, 280 mm-es illetve 270 mm-es lökettel. A 320 mm-es hasmagassággal együtt lehetővé teszi a legnehezebb útvonalak megközelítését.

Könnyű szénacél váz

A nagy szilárdságú króm-molibdén acél váz előnye az, hogy könnyű, és ugyanakkor magas szintű merevséggel rendelkezik. Ez a merev és tartós váz kiváló stabilitást és pontosabb vezetési érzetet garantál.

fugleman-9.jpg
fugleman-11.jpg

Sokoldalú társ

Az új Fugleman terét a legapróbb részletekig optimalizálták a tárolókapacitás növelése érdekében, anélkül, hogy az utasok kényelmét veszélyeztetnénk. A billenő plató hidraulikus rendszerrel és robusztus reteszelő rendszerrel rendelkezik. 680 kg-os hasznos teherbírásával és 700 kg-os vontatási kapacitásával a Fugleman bármikor készen áll a munkára!

Intelligens EPS szervokormány

Az EPS elektronikus szervokormány három választható módot kínál: Komfort, Standard és Sport, amelyek közvetlenül az alkalmazásból kapcsolhatók. A Komfort, Standard és Sport beállításokkal a vezetési élmény testreszabható az Ön preferenciáinak, vezetési stílusának vagy különböző terepekhez megfelelően.

fugleman-13.png

SZÍNEK

SPECIFIKÁCIÓK

Üzemanyag rendszer Bezin
Motor típus 1000 köbcentiméteres, négyütemű, kéthengeres DOHC motor
Teljesítmény 105 LE
Nyomaték 93.5 N.m
Üzemanyag-ellátó rendszer Elektronikus üzemanyag-befecskendezés (EFI)
Átvitel Automatikus P/R/N/L/H
Meghajtás Választható 2WD/4 WD
Első differenciálzár
Elektronikus Fékrenszer (EBS)
Első felfüggesztés A-kar, löket 11" (28 cm)
Hatsó felfüggesztés A-kar, löket 10.6" (27 cm)
Felni 14" Aluminium felni Beadlock-al
Gumik Első gumik: 27 x 9-14
Hatsó gumik: 27 x 11-14
Intelligens vezérlőrendszer
Műszerfal Multifunkcionális digitális kijelző
Érintőkijelző 10.4"
Smart Moving alkalmazás
Járműhossz/szélesség/magasság 307.5 x 162.5 x 206.5 cm
Hasmagasság 32 cm
Tengelytávolság 208.5 cm
Önsúly 756 Kg
Üzemanyag tartály 45 L
Csomagtér kapacitás 350 kg
Terhelhetőség 680 kg
Vontatható össztömeg 700 kg
Intelligens elektronikus szervokormány (EPS)
Felszereltség elektromos csörlő 2041.1 kg, jóváhagyott vonóhorog, hárompontos biztonsági övek, 10,4"-os érintőképernyő, első és hátsó lökhárító, mennyezet, beépített ajtók
Váz Rendkívül erős váz króm-molibdén acélból
Hűtőrendszer A motor hűtése vízzel és olajjal + Olajjal történő kétirányú hűtőkör a dugattyúnak
Fények Halogén
Színek Szürke/Fekete, Fehér/Piros, Fekete/Zöld
Ülőhelyek száma 3 hely

Előfordulhat, hogy a járműről készült képek és illusztrációk nem felelnek meg a magyar piac valódi dizájnjának. A beszállító fenntartja a jogot a specifikációk megváltoztatására.