ut10e-name2.png

black-grey.pngblack-green.pngwhite-red.png

Már 17.290 €-tól 

(az árak az áfát tartalmazzák)

 

T1b jóváhagyás

Egy igazi „ragadozó”

Az erős és folytonos vonalak hátra nyúlnak egészen a hátsó részig. Szilárd testtartás és faragott formák jellemzik. Az elejét egy éles vonal uralja. A kiemelkedő elemekkel kombinálva megalkotja az általános kontúrt: egyszerre agresszív és elegáns.

fugleman-1.jpg
fugleman-2.jpg

Rendkívűl erős motor

Az új Fugleman 1000 köbcentiméteres motorja 105 lóerős teljesítményével rendkívül versenyképes a kategóriájában szereplő UTV-kkel, kiváló alacsony fordulatszámú teljesítményt nyújt a 93,5 Nm nyomatékának köszönhetően. Izgalmas gyorsulásával és azonnali reakciójával az új jármű biztosan felébreszti a kalandvágyó szellemét.

fugleman-dual-oil.jpg

Kétirányú olajkör a dugattyú hűtéséhez

A kétirányú olajkör hűtőrendszernek köszönhetően az új Fugleman 1000 köbcentiméteres motorja a legkeményebb körülmények között is optimális hőmérsékleten marad. Az eredmény a kivételes megbízhatóság és a motor megnövekedett hosszú távú élettartama.

fugleman-spec-4.jpg

Motor hűtőrendszer vízzel és olajjal

A kettős, víz- és olajhűtő rendszernek köszönhetően, a motor optimális hőmérsékleten működik folyamatosan , még extrém off-road viszonyok között is.

A jövő már megérkezett

Fugleman szó szerint forradalmi kommunikációs kapcsolatot kínál. A Segway Powersports mobilalkalmazás lehetővé teszi az UTV távoli vezérlését, indítását és beállítását. A Smart Commanding System (SCS) intelligens parancsvezérlő rendszerrel valós időben hozzáférhet a jármű adataihoz, és a számos funkció még élvezetesebbé teszi a Fuglemannal való utazást.

app-android.png
app-ios.png
fugleman-spec-5.jpg
utv-fugleman-img-app0122-900x579.jpg

Az AirLock - Amikor a jármű közelében van, az AirLock funkció lehetővé teszi, hogy Bluetooth -on keresztül indítsa el. A mobilalkalmazás segítségével a kulcs helyett távolról is feloldhatja a gépet.

Egyéni beállítások - Minden, ami a kedvenc vezetési módok vagy sebességkorlátozások kezeléséhez szükséges, megtalálható a telefonban. Testreszabhatja a Fugleman UTV-t pontosan az Ön igényeinek megfelelően, hogy még élvezetesebb legyen az utazás!

Automatikus segélyhívás - Adjon meg egy kapcsolattartót vészhelyzet esetére, valamint súlyos baleset vagy felborulás esetén az alkalmazás automatikusan SMS-t küld a kapcsolattartó személy számára a koordinátákkal.

Maradjon kapcsolatban - Fugleman segít kapcsolatban maradni barátaival. Az offline térképek és a vezeték nélküli technológia élvezetessé tesz minden csoportos utazást.

Valós idejű adatok - Releváns információk a járműről, a pillanatnyi nyomaték és a motor teljesítménye, a szervokormány beállításai, a napi futásteljesítmény, a sebességrögzítések és még sok más, mindez a mobiltelefonján.

 

Első differenciálzár

A Fugleman spirális hajtótengellyel rendelkezik, míg az első differenciálmű könnyű váltást tesz lehetővé a 2WD és 4WD meghajtás között. Emellett az első differenciálzár vezetés közben is manuálisan kapcsolható ami jelentősen növeli az off-road teljesítményt.

fugleman-spec-7.jpg
fugleman-8.jpg

Állítható hidraulikus lengéscsillapítók

Az utazás kényelmét a független első/hátsó felfüggesztés háromszög alakú lengőkarral garantálja, 280 mm-es illetve 270 mm-es lökettel. A 320 mm-es hasmagassággal együtt lehetővé teszi a legnehezebb útvonalak megközelítését.

Könnyű szénacél váz

A nagy szilárdságú króm-molibdén acél váz előnye az, hogy könnyű, és ugyanakkor magas szintű merevséggel rendelkezik. Ez a merev és tartós váz kiváló stabilitást és pontosabb vezetési érzetet garantál.

fugleman-9.jpg
fugleman-11.jpg

Sokoldalú társ

Az új Fugleman terét a legapróbb részletekig optimalizálták a tárolókapacitás növelése érdekében, anélkül, hogy az utasok kényelmét veszélyeztetnénk. A billenő plató hidraulikus rendszerrel és robusztus reteszelő rendszerrel rendelkezik. 680 kg-os hasznos teherbírásával és 700 kg-os vontatási kapacitásával a Fugleman bármikor készen áll a munkára!

Intelligens EPS szervokormány

Az EPS elektronikus szervokormány három választható módot kínál: Komfort, Standard és Sport, amelyek közvetlenül az alkalmazásból kapcsolhatók. A Komfort, Standard és Sport beállításokkal a vezetési élmény testreszabható az Ön preferenciáinak, vezetési stílusának vagy különböző terepekhez megfelelően.

fugleman-13.png

SZÍNEK

SPECIFIKÁCIÓK

Üzemanyag rendszer Bezin
Motor típus 1000 köbcentiméteres, négyütemű, kéthengeres DOHC motor
Teljesítmény 105 LE
Nyomaték 93.5 N.m
Üzemanyag-ellátó rendszer Elektronikus üzemanyag-befecskendezés (EFI)
Átvitel Automatikus P/R/N/L/H
Meghajtás Választható 2WD/4 WD
Első differenciálzár
Elektronikus Fékrenszer (EBS)
Első felfüggesztés A-kar, löket 11" (28 cm)
Hatsó felfüggesztés A-kar, löket 10.6" (27 cm)
Felni 14" Aluminium felni
Gumik Első gumik: 27 x 9-14
Hatsó gumik: 27 x 11-14
Intelligens vezérlőrendszer
Műszerfal Multifunkcionális digitális kijelző
Érintőkijelző -
Smart Moving alkalmazás
Járműhossz/szélesség/magasság 307.5 x 162.5 x 206.5 cm
Hasmagasság 32 cm
Tengelytávolság 208.5 cm
Önsúly 756 Kg
Üzemanyag tartály 45 L
Csomagtér kapacitás 350 kg
Terhelhetőség 680 kg
Vontatható össztömeg 700 kg
Intelligens elektronikus szervokormány (EPS)
Felszereltség elektromos csörlő 1587.6 kg, jóváhagyott vonóhorog, hárompontos biztonsági övek, első és hátsó lökhárító, mennyezet, védőhálókat
Váz Rendkívül erős váz króm-molibdén acélból
Hűtőrendszer A motor hűtése vízzel és olajjal + Olajjal történő kétirányú hűtőkör a dugattyúnak
Fények Halogén
Színek Szürke/Fekete, Fehér/Piros, Fekete/Zöld
Ülőhelyek száma 3 hely

Előfordulhat, hogy a járműről készült képek és illusztrációk nem felelnek meg a magyar piac valódi dizájnjának. A beszállító fenntartja a jogot a specifikációk megváltoztatására.