snarler-at10-l-pc.png

Hamarosan

Szabályozott feszültség

Egy meg nem szelidített mechanikus bestia. Átható "szemek", aerodinamikus test és impozáns vonalak. Az egyszerű vizuális forma és a kontrasztos simítások egyedi esztétikát teremtenek.

atv600gs-011-900px-900x579.jpg
atv570ah-0112-700x450-900x579.jpg

Hódító design

A diszkréten, elölről hátrafelé áramló elegáns vonalak különleges érzelmeket közvetítenek a nézőnek. A folytonos felületek és görbületek hozzák létre azt, amit szabályozott feszültségnek nevezünk.

Megállíthatatlan erő

A teljesen új generációs folyadékhűtéses, négyütemű, kéthengeres DOHC motor az off-road teljesítményt a következő szintre emeli. 107 lóerővel és 98 Nm nyomatékkal Snarler az „összes eddigi legerősebb ATV-ket” is messze maga mögött hagyja. És mit jelent mindez számodra? Több lehetőséget és több készséget, mint amivel valaha rendelkeztél.

atv1000gl-007-engine2-900x579.jpg
atv600gs-008-900px-700x450.jpg

Kétirányú olajkör a dugattyú hűtéséhez

A speciális fuvókák két olajáramot bocsátanak ki, így gyorsabban hűtik a dugattyú hőmérsékletét. Az eredmény kivételes megbízhatóság és megnövelt motorteljesítmény.

atv600gs-009-900px-700x450.jpg

Motor hűtőrendszer vízzel és olajjal

A kettős, víz- és olajhűtő rendszernek köszönhetően, a motor optimális hőmérsékleten működik folyamatosan, még extrém off-road viszonyok között is.

A jövő már megérkezett

Snarler szó szerint forradalmi kommunikációs kapcsolatot kínál. A Segway Powersports mobilalkalmazás lehetővé teszi az ATV távoli vezérlését, indítását és beállítását. A Smart Commanding System (SCS) intelligens parancsvezérlő rendszerrel valós időben hozzáférhet a jármű adataihoz, és a számos funkció még élvezetesebbé teszi a Snarlerrel való utazást.

app-android.png
app-ios.png
atv570ah-009-900x579.jpg
atv600gs-007-900px-app3-900x579.jpg

Az AirLock - a Amikor a jármű közelében van, az AirLock funkció lehetővé teszi, hogy Bluetooth -on keresztül indítsa el. A mobilalkalmazás segítségével a kulcs helyett távolról is feloldhatja a gépet.

Egyéni beállítások - Minden, ami a kedvenc vezetési módok vagy sebességkorlátozások kezeléséhez szükséges, megtalálható a telefonban. Testreszabhatja a Snarler quadot pontosan az Ön igényeinek megfelelően, hogy még élvezetesebb legyen az utazás!

Automatikus segélyhívás - Adjon meg egy kapcsolattartót vészhelyzet esetére, valamint súlyos baleset vagy felborulás esetén az alkalmazás automatikusan SMS-t küld a kapcsolattartó személy számára a koordinátákkal.

Maradjon kapcsolatban - a Snarler segít kapcsolatban maradni barátaival. Az offline térképek és a vezeték nélküli technológia élvezetessé tesz minden csoportos utazást.

Valós idejű adatok - Releváns információk a járműről, a pillanatnyi nyomaték és a motor teljesítménye, a szervokormány beállításai, a napi futásteljesítmény, a sebességrögzítések és még sok más, mindez a mobiltelefonján.

atv600gs-shoxs-700x450.jpg

Extrém teljesítményű lengéscsillapítók

Teljesen állítható lengéscsillapítók progresszív rugókkal, állítható előfeszítéssel, független elülső / hátsó felfüggesztés 20 és 23.5 cm -es lökettel, valamint 27 cm -es hasmagasság. Az eredmény: továbbfejlesztett, kellemes és kényelmes utazás, valamint a bizonyosság, hogy a legnehezebb terepen is túljut.

atv600gs-ram-900x579.jpg

Könnyű szénacél váz

A nagy szilárdságú króm-molibdén acél váz előnye az, hogy könnyű, és ugyanakkor magas szintű merevséggel rendelkezik. Ez a merev és tartós váz kiváló stabilitást és pontosabb vezetési érzetet garantál.

atv600gs-diff-700x450.jpg

2WD/4WD meghajtás + Első differenciálzár

A zárható első differenciálmű az alapfelszereltség részét képezi, nagy kanyarodási stabilitást és kiváló tapadást kínál durva terepen történő utazáskor. Opcionálisan, zárható hátsó differenciálmű is rendelkezésre áll, menet közben kézzel kapcsolva, ami jelentősen növeli az off-road teljesítményt.

atv600gs-asistent-700x450.jpg

Sokoldalú társ

Az 1360 kg -os elektromos csörlő könnyen segíthet bármilyen probléma megoldásában. Az első / hátsó csomagtartók szilárd tartói akár 120 kg -ot is elbírnak, ugyanakkor lehetővé teszik a különféle kiegészítők könnyű felszerelését, a magas megvalósíthatóság érdekében.

Intelligens EPS szervokormány

Az EPS elektronikus szervokormány három választható módot kínál: Komfort, Standard és Sport, amelyek közvetlenül az alkalmazásból kapcsolhatók. Ezenkívül minden beállításhoz három egyéni beállítási lehetőség áll rendelkezésre, a preferenciáknak megfelelően, a vezetési stílushoz, és a különböző terepekhez.

atv600g-eps2-900x579.jpg

SZÍNEK

SPECIFIKÁCIÓK

Üzemanyag rendszer Bezin
Motor típus 1000 köbcentiméteres, négyütemű, kéthengeres DOHC motor
Teljesítmény 107 LE
Nyomaték 98 N.m
Üzemanyag-ellátó rendszer Elektronikus üzemanyag-befecskendezés (EFI)
Átvitel Automatikus P/R/N/L/H
Meghajtás Választható igény szerint kapcsolható 2WD/4WD
Első differenciálzár
Hatsó differencialzár Opcionális
Elektronikus Fékrenszer (EBS)
Első felfüggesztés A-kar, löket 7.9" (20 cm)
Hatsó felfüggesztés A-kar, löket 9.2" (23.5 cm)
Felni 14" Aluminium felni Beadlock-al
Gumik Első gumik: 26 x 8 - 14, Wanda
Hatsó gumik: 26 x 10-14, Wanda
Intelligens vezérlőrendszer
Műszerfal Multifunkcionális digitális kijelző
Érintőkijelző -
Smart Moving alkalmazás
Járműhossz/szélesség/magasság 235 x 128 x 143 cm
Hasmagasság 27 cm
Ülésmagasság 91 cm
Tengelytávolság 149 cm
Önsúly 445 kg
Üzemanyag tartály 23 L
Első/hátsó csomagtér kapacitás Első: 40 kg / Hátsó: 80 kg
Terhelhetőség 270 kg
Vontatható össztömeg N/A
Intelligens elektronikus szervokormány (EPS) Három választható üzemmód: Standard / Komfort / Sport
Váz Rendkívül erős váz króm-molibdén acélból
Hűtőrendszer A motor hűtése vízzel és olajjal + Olajjal történő kétirányú hűtőkör a dugattyúnak
Fények LED
Színek Fehér/Piros, Szürkés/Kék, Fekete/Zöld
Ülőhelyek száma 2 hely

Előfordulhat, hogy a járműről készült képek és illusztrációk nem felelnek meg a magyar piac valódi dizájnjának. A beszállító fenntartja a jogot a specifikációk megváltoztatására.