segway-at5-limited-eps-logo.png

black-camo.png

Már 7.675 €-tól 

(az árak az áfát tartalmazzák)

 

T3b jóváhagyás

Csúcsteljesítmény

A Segway AT5-öt a kategória egyik legerősebb motorja hajtja 500 cm3 / 39 lóerőig. Ennek a ténynek köszönhetően az AT5 több mint elegendő erővel rendelkezik a terepút nehéz szakaszainak, összetett terepeknek a leküzdésére, de nehéz terhek vontatására is.

segway-at5-engine-0012-900x579.jpg
segway-at5-cvtech-002-900x579.jpg

CV-TECH automata sebességváltó

Az iparágvezető kanadai CVTech cég teljesen automata sebességváltója hatékonyan adja át a motor teljesítményét, és azonnal, megszakítás nélkül a kerekekre irányítja, így rendkívül sima futást biztosít, miközben javítja az üzemanyag-fogyasztást.

power-steering-at5-l-eps.png

Intelligens EPS szervokormány

Az új AT5 továbbfejlesztett szervokormánya megkönnyíti a vezetést és javítja az ATV általános irányíthatóságát. Az EPS három választható vezetési módot kínál: Comfort/Standard/Sport. A hatás a haladási sebességtől függően változik, valamint attól, hogy az első reteszelő differenciálmű be van-e kapcsolva.

segway-at5l-eps-disc-brake.png

Hidraulikus féktárcsák minden keréken

A négytárcsás fékrendszer megbízható és hatékony fékezést garantál minden körülmények között, nagy biztonsággal és a fékhatás azonnali feloldásával.

A jövő már megérkezett

A Segway AT5 szó szerint forradalmi csatlakozást kínál. A Segway Powersports mobilalkalmazás lehetővé teszi az ATV távolról történő vezérlését, elindítását és konfigurálását. A Smart Commanding System (SCS) okos rendszer által valós idejű hozzáférést kapsz a jármű adataihoz, és a számos funkció még élvezetesebbé teszi az utazásodat az új AT5-tel.

app-android.png
app-ios.png
segway-at5-limited-app-900x579.jpg
segway-at5-limited-app-01-900x579.jpg

Az AirLock - Ha a jármű közelében tartózkodsz, az AirLock funkció lehetővé teszi, hogy Bluetooth-on keresztül, mobiltelefonról indítsd el. Ugyanakkor, az alkalmazást használhatod az ATV indítására távolról is, kulcs helyett a mobiltelefonnal.

Egyéni beállítások - Minden, amire szükséged van a kedvenc vezetési módok vagy sebességkorlátozás kezeléséhez, a telefonodban található. Alakítsd Segway ATV-det igényeidhez, és élvezd még jobban az utazást!

Automatikus segélyhívás - Írj be egy kapcsolattartót az esetleges vészhelyzetekhez, és súlyos baleset vagy borulás esetén az alkalmazás automatikusan SMS-t küld a hely koordinátáival az adott személynek.

Maradj kapcsolatban - Segway segít folyamatosan kapcsolatban maradni a barátaiddal. Az offline térképnek és a vezeték nélküli technológiának köszönhetően maximálisan örvendsz minden útnak a csapattal.

Valós idejű adatok - Lényeges információk az ATV-ről, pillanatnyi nyomatékról és motorteljesítményről, vezetési módról, napi futásteljesítményről, sebességrekordokról és még sok másról, mindezt a mobiltelefonodon.

Rendkívül erős váz

A váz króm-molibdén ötvözött acélból készült, így sokkal erősebb, mint egy más, általánosan használt acélból készült váz. A merev és strapabíró váz garantálja a stabilitást és a pontos irányítást.

segway-at5-chassis-01-900x579.jpg
segway-at5-limited-differential--900x579.jpg

Első és hátsó differenciálzár

Az első és hátsó zárható differenciálmű könnyen kezelhető , és garantálja mind a négy kerék maximális vontatását, még a legnehezebb vezetési körülmények között is.

Nagy fényerejű LED fényszórók

Az óriási, 400 000 lm-es fényerővel az AT5 lámpák 60%-kal hatékonyabbak, mint a hagyományos halogén fényszórók. Ezek a rendkívül erős, nagy felbontású LED-lámpák mindig jobban és tisztábban fogják megmutatni neked a célhoz vezető utat.

segway-at5-headlights-01.jpg
segway-at5-loads-0011-700x450.png

Masszív vontatási kapacitás

Erőteljes motor, nagy vontatási kapacitás és összkerékhajtás – az új Segway AT5 L könnyedén vontatja a nagyon nehéz terheket, még nehéz körülmények között is, puha talajon és füvön vagy kavicsos erdei ösvényeken és utakon.

at5-racks-01-700x450.jpg

100+ kg terhelhetőség

A Segway AT5 mindig készen áll arra, hogy szállítsa a szükséges eleséget és felszerelést a kalandjaidhoz, köszönhetően a robusztus, minden időjárásnak ellenálló műanyag-kompozit tartóknak. Tárolódobozok hozzáadásával további teherbírást biztosít, hogy holmijaidat tökéletesen rendezve és védve tartsa.

at5-aludisk-0011-700x450.jpg

Tartós könnyűfém felnik

A nyolcküllős alumínium könnyűfém felnik nemcsak vonzóak és stílusosak, hanem magas tartósságot, egyedi megjelenést és hosszú távú megbízhatóságot is kínálnak.

SZÍNEK

GALÉRIA

SPECIFIKÁCIÓK

Üzemanyag rendszer Bezin
Motor típus 499 köbcentiméteres, négyütemű, egyhengeres DOHC motor
Teljesítmény 39 LE
Nyomaték 44 N.m
Üzemanyag-ellátó rendszer Elektronikus üzemanyag-befecskendezés (EFI)
Átvitel CVTech automatikus, P/R/N/L/H
Meghajtás Választható igény szerint kapcsolható 2WD/4WD
Első és hátsó differenciálzár
Elektronikus Fékrenszer (EBS)
Hangtompítók Hidraulikus lengéscsillapítók progresszív rugókkal, állítható rugó előfeszítéssel
Első felfüggesztés A-kar, löket 180 mm
Hatsó felfüggesztés A-kar stabilizátorrúddal, löket 200 mm
Első/hátsó fékek Hidraulikus tárcsák
Felni 12" Aluminium felni
Gumik Első gumik: 25 x 8 - 12
Hatsó gumik: 25 x 10-12
Intelligens vezérlőrendszer
Műszerfal Multifunkcionális digitális kijelző
Érintőkijelző -
Smart Moving alkalmazás
Járműhossz/szélesség/magasság 216 x 118 x 123 cm
Hasmagasság 25.5 cm
Tengelytávolság 145 cm
Üzemanyag tartály 19 L
Első/hátsó csomagtér kapacitás Első: 40 kg / Hátsó: 60 kg
Terhelhetőség 270 kg
Intelligens elektronikus szervokormány (EPS)
Felszereltség 1.134 kg-os elektromos csörlő, jóváhagyott vonóhorog, első és hátsó differenciálzár, ülés háttámlával és fogantyúkkal az utas számára, tükrök, első/hátsó csomagtartó, kézvédő, első lökhárító, csúszásmentes létrák
Váz Rendkívül erős váz króm-molibdén acélból
Fények LED
Színek Fekete/Terepszínű
Ülőhelyek száma 2 hely

Előfordulhat, hogy a járműről készült képek és illusztrációk nem felelnek meg a magyar piac valódi dizájnjának. A beszállító fenntartja a jogot a specifikációk megváltoztatására.